loader image
Even geduld...
De pagina wordt geladen!

Woning Wrappen

Bedrijfspand Wrappen

Winkel Wrappen

Een gebouw wrappen

waarom zou je dat doen?

Een winkel is een mooi voorbeeld van een interieur wat een duidelijk doel heeft. Door het interieur af te stemmen op de doelgroep en collectie, zal dit bijdragen aan een gezonde omzet. Maar een interieur aanpassen kost veel tijd en geld, toch? Laat uw winkel wrappen, het is niet alleen snel, maar u bent ook nog eens voordelig klaar.

De inrichting van een winkel moet niet alleen passen bij het bedrijf, maar ook bij de doelgroep. Wanneer een nieuwe winkel wordt ingericht komt het steeds vaker voor, dat de inrichting in een neutrale kleur wordt geleverd. Vervolgens worden de kasten, stellingen, balies en andere meubels door ons gewrapt in de gewenste stijl. Dit bespaart aanzienlijk op de aanschafkosten van het meubilair. Bovendien kunnen wij het design ook doortrekken naar de bestaande muren, deuren en andere oppervlakken. 

Veel winkels hebben te maken met een wisselende collectie gedurende het jaar. In die gevallen worden wij veelvuldig ingezet om (een deel van) het interieur te voorzien van een nieuw design. De werkzaamheden bedragen vaak nog geen werkdag, een winkelsluiting is niet nodig en de overlast is minimaal.

OPTIES

WELKE GEBOUWEN?

Woning wrappen

U heeft een ander huis gekocht, maar u wilt graag (een deel van) het interieur veranderen. Laat dan de wanden, kasten, deuren of andere oppervlakken wrappen. In een paar dagen de look naar uw wens.

Lees snel verder…

Bedrijfspand wrappen

Het interieur van uw pand draagt bij aan bij de ervaring van uw klanten. Geef uw klant een goed gevoel met het interieur dat bij uw bedrijf past. Laat uw bedrijfspand wrappen.

Lees snel verder…

Winkel wrappen

Krijgt u een nieuwe collectie binnen en past het interieur van uw winkel daar niet meer bij? Laat uw winkel wrappen en verander het design mee met de nieuwe collectie. Een nieuwe uitstraling zonder verbouwing. 

Lees snel verder…