loader image
Even geduld...
De pagina wordt geladen!

KIES UW STIJL

Woning wrappen

 

andere woning gekocht? 

Laat uw woning wrappen in uw stijl!

Want de kans is groot dat de inrichting in uw nieuwe huis, niet helemaal naar uw smaak is. En vaak is er niet heel veel tijd om het huis naar uw wens te maken. Werkzaamheden zoals schilderen en behangen nemen namelijk veel tijd in beslag. 

Wij zijn gespecialiseerd in het wrappen van interieurs. Dit betekent voor u dat wij bijvoorbeeld de keukenkastjes, linnenkast, kozijnen of binnendeuren van een nieuwe kleur kunnen voorzien. En dat zonder lawaai, stof en afval. Bovendien kunt u uit meer dan 500 soorten folie kiezen. Ieder met zijn eigen kleur en structuur.

 Hiermee heeft u dus in een handomdraai de kleur en textuur op de oppervlakken die u minder mooi vindt. De foliesoorten die wij toepassen zijn slijtvast voor langdurig gebruik.

 

Heeft u speciale wensen? Wij wrappen allerlei objecten!

Services

Wat wij bieden

100% kwaliteit

De foliesoorten die wij toepassen voor het wrappen van interieurs, zijn van hoge kwaliteit. Wij kiezen aan de hand van de toepassing, het juiste folie. We hebben zelfs slijtvaste folie voor werkbladen en dorpels. Informeer daarom naar de mogelijkheden!

RUIME KEUZE

Iedereen heeft een eigen smaak. Bovendien is iedere toepassing weer anders. Daarom bieden wij een ruime keuze in foliesoorten, kleuren en patronen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 500 foliesoorten zodat er voor iedere situatie, een geschikte folie is.

Persoonlijke stijl

Door het grote aanbod van foliesoorten, kan u als klant uw persoonlijke stijl bepalen. Niet alleen kunt u kiezen uit meer dan 500 soorten, maar onze adviseurs kunnen alles vertellen over design en kleuren. Wat u ook wenst, wij maken het voor u.

woning wrappen

Nog niet overtuigd?

Eenvoudig aanbrengen, snel klaar, nauwelijks afval

Bent u nog niet overtuigd van het voordeel van uw woning wrappen? Het biedt grote voordelen ten opzichte van de gebruikelijke manieren om uw woning op te knappen. Denkt u hierbij aan schilderen, nieuwe kastjes plaatsen, nieuwe deuren aanschaffen en afhangen, enzovoorts…

folie wrappen op deuren in plaats van vervangen

U hoeft bijvoorbeeld geen nieuwe buiten- of binnendeuren aan te schaffen. Wij wrappen de kleur en textuur die u wilt op het bestaande oppervlak. Dit geld ook voor kast- en keukendeuren.

Restylen in een handomdraai

Schilderen neemt veel tijd in beslag. Zeker als er een andere kleur moet worden aangebracht. Terwijl wrappen juist erg snel klaar kan zijn. Het is een kwestie van de ondergrond egaal maken en te ontvetten. Vervolgens plakken we de folie en zijn we weer weg.

Schoon werken is wel zo lekker

Wanneer u een schilder en stucadoor in uw huis krijgt, levert dit veel overlast op. Niet alleen door de tijd ervoor nodig is, maar ook de hoeveelheid afval is groot. Denk ook aan stof, verfvlekken, gipsresten enzovoorts. Tijdens het wrappen komt er nauwelijks stof vrij, en het afval nemen we direct weer mee.