loader image
Even geduld...
De pagina wordt geladen!

SPECIALE WENSEN?

SPECIALS WRAPPEN

 

Heeft u speciale wensen? Wij wrappen allerlei objecten!

Hoewel er vaak niet aan gedacht wordt, kunnen veel objecten worden gewrapt. Dit hoeft niet alleen binnen, maar dat kan ook buiten zijn. Denk bijvoorbeeld aan (tuin) meubels, kozijnen, gevels enzovoorts. Maar ook objecten zoals dorpels, wasbakken, rolluiken. Door te wrappen sluit een object weer aan bij de stijl van uw woning of bedrijf.

Een mooi voorbeeld van een speciaal project is het wrappen van een bootwoning. Het resultaat ziet u op de foto. Andere voorbeelden zijn badkamers, waarvan de klanten de bestaande tegels niet mooi vonden. Terwijl er vaak geen tijd of budget is om de badkamer er uit te breken en opnieuw te tegelen. De robuuste folie is waterwerend en onderhoudsvrij en de klant tevreden omdat het snel en met minimale overlast word uitgevoerd.

Heeft u objecten in uw woning of bedrijfspand die wel een nieuw kleurtje kunnen gebruiken? Kijk dan bij onze foliesoorten en u kunt u voorstellen wat we bij u kunnen restylen.

Services

Wat wij bieden

100% kwaliteit

De foliesoorten die wij toepassen voor het wrappen van interieurs, zijn van hoge kwaliteit. Wij kiezen aan de hand van de toepassing, het juiste folie. We hebben zelfs slijtvaste folie voor werkbladen en dorpels. Informeer daarom naar de mogelijkheden!

RUIME KEUZE

Iedereen heeft een eigen smaak. Bovendien is iedere toepassing weer anders. Daarom bieden wij een ruime keuze in foliesoorten, kleuren en patronen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 500 foliesoorten zodat er voor iedere situatie, een geschikte folie is.

Persoonlijke stijl

Door het grote aanbod van foliesoorten, kunt u als klant uw persoonlijke stijl bepalen. Niet alleen kunt u kiezen uit meer dan 500 soorten, maar onze adviseurs kunnen u alles vertellen over design en kleuren. Geeft u aan wat u wilt, wij maken het voor u in orde.

Specials wrappen

Objecten wrappen

Weggooien kan altijd nog, een andere kleur is vaak genoeg

Zaken zoals bloembakken, kapstokken, kasten en andere objecten, worden vaak na verloop van tijd weggegooid. Het zijn namelijk voorwerpen die bepalend zijn in het design van een ruimte. Bent u de uitstraling beu, of veranderen andere oppervlakken? Dan past een voorwerp er vaak niet meer bij. Laat deze dan wrappen, zodat het weer bij het bestaande design past.

Oppervlakte die niet weg kan? Die kan vast mooier worden

In een woning, bedrijfspand of winkel, zijn er vaak oppervlakken die prominent in beeld zijn. U kunt hierbij denken aan muren, rolluiken, plafonds, deuren en nog veel meer. Door deze oppervlakken van een andere kleuren, of een mooie afbeelding te voorzien, kan een ruimte veel fraaier worden.

Ongekende mogelijkheden door te wrappen

Vaak wordt er niet gedacht aan wrappen als het gaat om objecten of oppervlakken waarvan de kleur niet gewenst is. Door te wrappen kunt u niet alleen een egale kleur aanbrengen, maar ook een mooie afbeelding of patroon. Laat u daarom door onze adviseurs informeren voordat u rigoreuze beslissingen neemt.

Zowel interieurs als exterieurs kunnen worden gewrapt

Naast interieurs doen we ook allerlei projecten buitenshuis. Een mooi voorbeeld is het wrappen van wandbeplating zodat een gevel weer fris en modern is. Maar ook elektriciteitskasten of andere objecten op een buitenterrein kunnen worden gewrapt. Van lelijke kast op de parkeerplaats tot een mooi reclameblok tussen de auto’s.

error: Helaas. Onze afbeeldingen en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd.