loader image
Even geduld...
De pagina wordt geladen!

RESTYLE JE WINKEL

Winkel wrappen

 

Je winkel wrappen,

waarom zou je dat doen?

Een winkel is een mooi voorbeeld van een interieur wat een duidelijk doel heeft. Door het interieur af te stemmen op de doelgroep en collectie, zal dit bijdragen aan een gezonde omzet. Maar een interieur aanpassen kost veel tijd en geld, toch? Laat uw winkel wrappen, het is niet alleen snel, maar u bent ook nog eens voordelig klaar.

De inrichting van een winkel moet niet alleen passen bij het bedrijf, maar ook bij de doelgroep. Wanneer een nieuwe winkel wordt ingericht komt het steeds vaker voor, dat de inrichting in een neutrale kleur wordt geleverd. Vervolgens worden de kasten, stellingen, balies en andere meubels door ons gewrapt in de gewenste stijl. Dit bespaart aanzienlijk op de aanschafkosten van het meubilair. Bovendien kunnen wij het design ook doortrekken naar de bestaande muren, deuren en andere oppervlakken. 

Veel winkels hebben te maken met een wisselende collectie gedurende het jaar. In die gevallen worden wij veelvuldig ingezet om (een deel van) het interieur te voorzien van een nieuw design. De werkzaamheden bedragen vaak nog geen werkdag, een winkelsluiting is niet nodig en de overlast is minimaal.

Heeft u speciale wensen? Wij wrappen allerlei objecten!

Services

Wat wij bieden

100% kwaliteit

De foliesoorten die wij toepassen voor het wrappen van interieurs, zijn van hoge kwaliteit. Wij kiezen aan de hand van de toepassing, het juiste folie. We hebben zelfs slijtvaste folie voor werkbladen en dorpels. Informeer daarom naar de mogelijkheden!

RUIME KEUZE

Iedereen heeft een eigen smaak. Bovendien is iedere toepassing weer anders. Daarom bieden wij een ruime keuze in foliesoorten, kleuren en patronen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 500 foliesoorten zodat er voor iedere situatie, een geschikte folie is.

Persoonlijke stijl

Door het grote aanbod van foliesoorten, kunt u als klant uw persoonlijke stijl bepalen. Niet alleen kunt u kiezen uit meer dan 500 soorten, maar onze adviseurs kunnen u alles vertellen over design en kleuren. Wat u ook wenst, wij maken het voor u.

WINKEL WRAPPEN

NIEUWE collectie?

Stem het interieur van je winkel af op de collectie

Wanneer een winkelinrichting strak en modern is, past dit niet bij het verkopen van meubels in landelijke stijl. Of als je een industrieel pand hebt, past dit niet bij een doelgroep die in de medische sector werkt. Door het interieur te wrappen past je winkel binnen één of een paar dagen, bij de doelgroep en je collectie.

Nieuw interieur zonder winkelsluiting

Op traditionele manier je interieur herinrichten, kost veel tijd en veroorzaakt veel overlast. Muren voorzien van stuc, primer en schuren en schilderen is tijdrovend en zorgt er al snel voor dat de winkel een tijdje dicht moet. Door het interieur te wrappen, is de overlast zo klein dat uw klanten gewoon kunnen blijven shoppen.

Wrappen geeft weinig tot geen afval en maakt geen lawaai

Veel bouwwerkzaamheden zorgen ervoor veel lawaai en overlast. Wanneer de winkel ingrijpend verbouwt moet worden, is dit geen probleem omdat de winkel toch dichtgaat. Maar een winkelsluiting is niet goed voor de omzet. Ook daarom is wrappen ideaal, want naast dat het snel gaat, zorgt het voor minimale hoeveelheid afval en lawaai.

Afneembare oppervlakken maken u winkel onderhoudsvrij

De medewerkers in uw winkel moeten er voor de klanten zijn. Omdat het vaak om lange dagen gaat, is het fijn als er voor of na sluitingstijd niet veel extra werk ligt. Een oppervlakte wat is gewrapt, is onderhoudsvrij en hoeft alleen in geval van vlekken, vingeradrukken of iets anders, te worden afgenomen met een vochtige doek. Lekker onderhoudsvrij dus.