loader image
Even geduld...
De pagina wordt geladen!

RESTYLE UW PAND

Bedrijfspand wrappen

 

UW bedrijfspand niet meer up-to-date?

restylen door bedrijfspand wrappen

Uw bedrijfspand is van groot belang. Ten eerste brengt u een groot deel van uw tijd erin door. Maar het is ook de plaats waar u uw relaties ontvangt. Uw pand geeft daarom niet alleen een indruk, het heeft ook effect op uzelf. Is het pand niet meer representatief, of wenst u een andere interieur? Laat dan uw bedrijfspand wrappen.

Een representatief interieur in een bedrijfspand is belangrijk. Daarom is het aan te raden om af en toe het interieur up-to-date te maken. Dit kan door een schilder in te huren om de ruimten van een andere kleur te voorzien. Of een interieurbouwer om de kastdeuren te vervangen voor een nieuwe look. 

Maar alle oppervlakken kunnen ook worden gewrapt. Daarbij heeft u keuze uit meer dan 500 soorten folie. Dus ook de buitenzijde van uw pand, zoals wandbeplating en/of kozijnen.

De werkzaamheden nemen erg weinig tijd in beslag. U kunt dus vrijwel ongestoord doorwerken en het resultaat is direct te zien.

Services

Wat wij bieden

100% kwaliteit

De foliesoorten die wij toepassen voor het wrappen van interieurs, zijn van hoge kwaliteit. Wij kiezen aan de hand van de toepassing, het juiste folie. We hebben zelfs slijtvaste folie voor werkbladen en dorpels. Informeer daarom naar de mogelijkheden!

RUIME KEUZE

Iedereen heeft een eigen smaak. Bovendien is iedere toepassing weer anders. Daarom bieden wij een ruime keuze in foliesoorten, kleuren en patronen. Ons assortiment bestaat uit meer dan 500 foliesoorten zodat er voor iedere situatie, een geschikte folie is.

Persoonlijke stijl

Door het grote aanbod van foliesoorten, kunt u als klant uw persoonlijke stijl bepalen. Niet alleen kunt u kiezen uit meer dan 500 soorten, maar onze adviseurs kunnen alles vertellen over design en kleuren. Wat u ook wenst, wij maken het voor u.

Bedrijfspand wrappen

DE voordelen

Restylen terwijl u doorwerkt met minimale overlast

Omdat wrappen snel en vrijwel schoon wordt uitgevoerd, is de overlast in uw pand minimaal. Voor het wrappen van wanden, deuren en andere oppervlakken is maar een minimale tijd nodig. Uiteraard zal u iets van onze aanwezigheid merken, maar dit zal in goed overleg zijn.

Keuze uit 500+ kleuren en patronen

Elk persoon heeft een andere smaak. Daardoor komt een design bij ieder mens anders over. Dit zorgt ervoor dat er een groot spectrum aan kleuren en patronen mogelijk moet zijn. Daarom leveren wij meer dan 500 soorten folie met de meest uiteenlopende kleuren, patronen en texturen.

Representatief uiterlijk zonder verbouwen

Wanneer u hebt besloten dat de uitstraling van uw bedrijfspand moet veranderen, is het verbouwen erg ingrijpend. Dit zorgt over het algemeen voor maandenlange overlast en het is een kostbare investering. Wrappen van een bedrijfspand, zowel binnen als buiten, is snel maar vooral voordelig.

Zowel binnen als buiten wrappen

Door de hoogwaardige kwaliteit van de folie die wij gebruiken, kunnen wij deze ook aan de buitenzijde van uw pand toepassen. Ideaal voor het restylen van wandbeplating en/of kozijnen.