Winkel Meubilair – W35

Winkel Meubilair – W35

restylen door Winkel meubilair onderdelen wrappen

De beleving van shoppen wordt toch vooral ervaren in een winkel. Je kunt namelijk vrijblijvend voelen, ruiken en proberen. Als het gaat om mode is een fysieke winkel belangrijk. Voor de klant omdat deze de kleding beter kan beoordelen en de juiste maat en pasvorm kan ontdekken. De verkoper heeft een mooie gelegenheid om de klant te adviseren en te helpen met de juiste outfit.

De winkel zelf draagt bij aan de sfeer en het gevoel wat klanten bij de mode krijgen. Daarom is het van belang dat de winkelinrichting goed doordacht is. En de verdere aankleding moet daar goed bij passen.

Deze winkel heeft lange tijd gefunctioneerd met meubilair in houtlook. Op verzoek van de klant hebben we gezocht naar een betere bijpassende kleur en structuur. Na de keuze van de kleur en structuur zijn we aan de slag gegaan.

Al het meubilair is door ons montageteam voorzien van een moderne grijs/groene structuurfolie. Het voordeel van wrappen is dat er nauwelijks overlast door stof en lawaai in de winkel is geweest. Na elke klus nemen we het afval altijd weer mee zodat de klant zich ook daar niet mee bezig hoefde te houden. Met als eindresultaat een moderne modewinkel met een frisse uitstraling.